Endomondo se připojuje k MOVE Weeku

Každý nový rok nám přináší nové výzvy a jedna ze světově nejoblíbenějších fitness mobilních aplikací, Endomondo, umožňuje svým uživatelům řadu výzev splnit. ISCA a místní partneři kampaně MOVE Week s radostí oznamují, že Endomondo opět přidá VÝZVU MOVE Weeku (MOVE Week challenge) do své mobilní aplikace.

Každý nový rok nám přináší nové výzvy a jedna ze světově nejoblíbenějších fitness mobilních aplikací, Endomondo, umožňuje svým uživatelům řadu výzev splnit. ISCA a místní partneři kampaně MOVE Week  s radostí oznamují, že Endomondo opět přidá  VÝZVU MOVE Weeku (MOVE Week challenge) do své mobilní aplikace. 

V loňském roce se do první výzvy zapojilo celosvětově přes 35.000 uživatelů Endomondo, kteří zaznamenali  svůj běh, chůzi a jízdu na kole jako součást přátelské soutěže proti uživatelům v jiných zemích. Výsledkem bylo 96.000 cvičení a zaznamenaná vzdálenost celkem 901 580 km, což představuje vzdálenost, kterou byste urazili třikrát tam a zpět mezi Zemí a Měsícem. 

A mimochodem, dvě z nejmenších zemí Evropy - Černá Hora a Lucembursko zvítězily v soutěži týmů a jednotlivců. Vítězové byli oceněni za spálení nejvíce kalorií během výzvy. 

V letošním roce je výzva stejná: spálit co nejvíce kalorií a pomoci vlastní zemi zvítězit, nebo zvítězit v soutěži jednotlivců! 

S více než 19 miliony uživatelů, aplikace Endomondo může být nápomocna jako bezplatný osobní trenér, který se vejde do kapsy. Mobilní aplikace analyzuje vaše fitness aktivity a pomůže vám sledovat váš rozvoj zábavnou a interaktivní formou.

Partnerství Endomonda s MOVE Weekem je pro Evropany jedinečnou příležitostí se dozvědět, jak začlenit pravidelný pohyb do svého každodenního života. Stejně jako ISCA, se Endomondo snaží podporovat pravidelný pohyb jako něco, co je sociální, zábavné a přístupné všem. 

Takže se připravte splnit si svůj cíl s Endomondem a MOVE Weekem! 

Jako ochutnávku na to, co se blíží, se můžete podívat na žebříček vítězů z loňského roku, který naleznete zde 

Vložil: Martin Chlumský, národní koordinátor kampaně MOVE Weeek